Kostnadsfritt Serviceavtal i 2 år*

*Gäller när du tecknar nytt 5-årigt Serviceavtal på Fibras fibernät till en Brf eller Smf i Västerås eller Hallstahammar

Erbjudandet gäller t.o.m. 2022-12-31

Närproducerad fiber till BRF-SMF

Är ni en förening som vill ligga i framkant?
Med en anslutning till Fibra får ni tillgång till en driftsäker och digital infrastruktur med hög
kapacitet, redo för framtidens krav på kommunikation.
Vi på Fibra kan erbjuda er förening kollektivavtal på tjänster, serviceavtal för att säkra er drift
och ett brett utbud av tjänsteleverantörer av tv, internet och telefoni.

Skicka in en intresseförfrågan om Serviceavtal så kontaktar vi dig inom kort!

  • Ange namn på befintlig nätleverantör
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Detta ingår i vårt Serviceavtal

I ett Serviceavtal från Fibra är det mycket som ingår vilket betyder mindre oförutsedda kostnader för föreningen. Vi tar hand om driften av hela ert nät, från överlämningspunkt ut till varje enskild användarnod hos slutanvändaren. Vår personal bevakar era anslutningar och ser till att det fungerar.

Unik serviceingång och felavhjälpning

Via en unik serviceingång får ni tillgång till teknisk support och vid driftproblem påbörjas felsökning av ert fastighetsnät inom 8 timmar, vardag som helg. Vi på Fibra ansvarar också för felavhjälpning på såväl vår utrustning som ert fastighetsnät som användarnoder.

Utbyte och uppgradering av användarnoder

Användarnoden utgör en central del av varje enskild anslutning. Med ett serviceavtal byts trasiga användarnoder ut kostnadsfritt och ni kan enkelt uppgradera er utrustning till självkostnadspris. Detta gör att ni på ett bekvämt och kostnadseffektivt sätt håller er utrustning uppgraderad och funktionell.

Egen drift- och serviceavdelning

På vår drift- och serviceavdelning arbetar certifierad och utbildad personal. Vår driftcentral bevakar nätet dygnet runt, årets alla dagar, vilket gör att du som kund hos oss kan känna dig trygg med oss som leverantör.

Vad är Fibra?

Och varför ska du välja just Fibra?
Jo! Vi är ett kommunalägt bolag som tillsammans med våra ägare vill skapa en attraktiv region där du (och vi) som bor och verkar här ska få ut maximal nytta av din anslutning.

Den eventuella vinsten Fibra gör återinvesteras såklart i kommunen. 
Vår styrka ligger också i att vår personal har en lokal förankring och stor kännedom om ditt områdes lokala förutsättningar.

Fibra driver och utvecklar stadsnätet i Västerås, Hallstahammar och Strängnäs. Vårt mål är att säkerställa ett stabilt stadsnät som är långsiktigt och hållbart. Här ska människor, företag och idéer få utvecklas och precis här ska drömmar bli verklighet. 

Möjligheternas fiber

Behöver jag verkligen fiber? Så klart att du gör!
Att ha fiber i sin bostad blir mer och mer självklart. Fibern har en kapacitet som säkrar kvaliteten på dina tjänster via internet, på ett sätt som mobilt bredband och ADSL inte klarar av. Förutom fiberns kapacitet är det också ett mer driftsäkert alternativ. Med en fiberanslutning kan alla i familjen använda datorer, surfplattor, telefoner och tv-apparater samtidigt utan att hastigheten sänks eller att bilden hackar. 

Möjliggör smarta hem

Skapar attraktiva bostäder

En framtidsinvestering

Större valfrihet för de boende!

Fibra är ett öppet nät vilket genererar ett stort tjänsteutbud med låga priser.

Fibra tillhandahåller en öppen digital infrastruktur och har ett av Sveriges största tjänsteutbud. Flera leverantörer erbjuder sina tjänster till era medlemmar. Det leder till att priserna på tjänsterna pressas ner och bindningstiderna blir korta eller obefintliga. Varje medlem väljer så klart fritt bland alla tjänster och leverantörer.

Internet

TV

Telefoni

Kontroll på framtida kostnader

Ett öppet nät från Fibra medför att boende och förening, har bättre kontroll på sina kostnader nu och i framtiden. 

Ett tips som förening är att hålla er inom ett öppet nät där ni inte låser upp de boende på EN leverantör av tjänst. Vårt breda utbud där konkurrens föreligger gör att de boende har möjlighet att vara aktiva i sitt val och styra priset de själva väljer att betala. Att som förening välja en nätleverantör där endast ett val av tjänsteleverantör finns kan göra de boende frustrerade, till exempel om priserna stiger eller om en viss leverantör/tjänst saknas. Om då ett byte av nätleverantör blir aktuellt innebär det onödiga administrativa kostnader för att rent tekniskt byta utrustning mm i fastigheten. Kostnader som kan undvikas om de boende är nöjda med sin valfrihet och ni som förening med ert Service- och kollektivavtal. I ett Serviceavtal från Fibra är det mycket som ingår vilket betyder mindre oförutsedda kostnader!

Kontroll på kostnader

Valfrihet

Allt-i-ett med kollektivavtal

Tillsammans med våra tjänsteleverantörer kan vi också erbjuda en rad olika möjligheter att kollektivansluta din fastighet, utifrån önskemål och behov. Detta innebär att alla hushåll i fastigheten har möjligheten att gå under ett och samma avtal. Eller om den enskilde vill välja fritt i vårt tjänsteutbud så går det också bra!

Internet

TV

Telefoni

Kom igång och surfa!

Det finns flera enkla sätt att komma igång och surfa om du har fiber anslutet via Fibra till din bostad. Se vår korta och enkla film för mer information, eller kontakta vårt Kundcenter på 0771-375 375.

Hur går det till?

Hur går det till när min fastighet ansluts till Fibra? Se vår korta informationsfilm som berättar om tidsplan, placering av nod, ingrävningspunkt för fiber mm.

Vi använder cookies för att göra ditt besök hos oss bättre. Acceptera vår cookie policy så får du den bästa upplevelsen av fibra.se

Skip to content