IPTV-störningar i Fibras nät

Störning
Senast uppdaterad: 12:14, december 23, 2020

Fibra har sedan en tid tillbaka problem med IPTV-störningar i sitt nät som påverkar Västerås och Kvicksund. Störningarna tar sig olika uttryck för olika kunder, beroende på var i nätet kunden befinner sig. För vissa kunder är störningarna lindriga medan andra kunder upplever betydligt större problem i form av frysningar och blockbildningar, främst kvällstid.

 

Vi felsöker TV-leveransen tillsammans med vår driftpartner och vår hårdvaruleverantör. Ärendet är högt prioriterat hos alla involverade parter och det är även internt eskalerat hos hårdvaruleverantören. Tyvärr har teknikerna inte funnit orsaken till problemen ännu och vi har därför inte kunnat sätta in rätt felavhjälpande åtgärder.

 

Felsökningsarbetet kommer att fortgå med oförändrad intensitet även under jul- och nyårsveckorna.

 

För er som upplever stora problem med er TV-tjänst så är ett tips att använda er av olika typer av streamingtjänster istället, till dess att vi har återställt funktion på IPTV:n.

Driftinformation
Inga övriga driftstörningar

Vi använder cookies för att göra ditt besök hos oss bättre. Acceptera vår cookie policy så får du den bästa upplevelsen av fibra.se