Precis här blir drömmar verklighet

Fibra är mycket mer än bara bredband. Fibra driver ett fiberoptiskt kommunikationsnät i Mälardalen. Via en och samma anslutning blir dina valmöjligheter enorma.

Det började med en tanke…​

Historian om fibraFar far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts. Separated they live in Bookmarksgrove right at the coast of the Semantics, a large language ocean. A small river named Duden flows by their place far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts. Separated they live in Bookmarksgrove right at the coast of the Semantics, far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts. Separated they live in Bookmarksgrove right at the coast.

Vi sår och skördar här

Borta bra men hemma bäst. I en värld som blir allt mer globaliserad och snurrar fortare för varje dag så känns det viktigt att värna om platsen där vi lever våra liv. Här finns människorna och tillvaron vi bryr oss om. Det är här drömmar blir till verklighet.
Därför tror vi på att så och skörda här, där vi står.

I generationer levde vår region på vad marken och närområdet erbjöd i naturtillgångar.
Man trodde redan då på framtiden och kreativitet skapade dåtidens förutsättningar för att leva här. Nu är det dags för dina idéer och drömmar att forma vår nutid och såklart en spännande framtid. Och vi formar den här där vi bor, i vår del av världen. Med en modern kommunikation skapar vi förutsättningar här och ger utrymme för dig, företag och samhälle att utvecklas i takt med tiden. Det är därför vi driver och utvecklar ett stadsnät i den lokala region där vi själva bor och lever.
Vi kallar det närproducerat.

För precis som du, så lever vi här. Vi kanske är grannar. Precis som du, känner vi till namnet på gatorna, grannarna och butikerna. Precis som du har vi en kärlek till platsen där vi lever. Därför ger vi dig möjligheten att skapa och förverkliga dina drömmar där du bor. Medan omvärlden snurrar allt snabbare så stannar vi här. Där närproducerade drömmar kan bli hållbar verklighet.

Besöksadress​

Björnövägen 4
722 37 Västerås

Postadress​

Box 334
722 37 Västerås

Support​

021-39 90 00
Öppet mån-fre 8:00-16:00

En attraktivare region

Fibra ägs gemensamt av de kommuner vi verkar i, vilket betyder att det är invånarna själva som äger nätet. Inga kortsiktiga vinstintressen styr utbyggnaden av nätet eller påverkar prissättningen. Tvärtom verkar vi för att vara en samhällsbyggare över hela regionen och vi arbetar hårt för att ständigt bygga ut nätet, både till tätort och landsbygd. Vi tar ansvar för regionens utveckling och vår vision lyder ”Samhällsbredband till allt och alla”

Vi använder cookies för att göra ditt besök hos oss bättre. Acceptera vår cookie policy så får du den bästa upplevelsen av fibra.se

Skip to content