Bli tjänsteleverantör
i Fibras nät!

Det är tjänsteleverantörerna som skapar mångfald av tjänster i nätet och levererar. Det är ni som har direkt relation och gör affärer med slutanvändaren. Därför är det en självklarhet för oss att skapa bästa förutsättningar för alla Fibras tjänsteleverantörer. Vill ni också leverera tjänster i vårt nät?

Ditt nät. Din stad. Din framtid.

Fibra finns för att vi som bor i Västerås, Hallstahammar och Strängnäs ska ha tillgång till en modern kommunikation och de bästa förutsättningarna i takt med nutiden. Precis här ska drömmar bli verklighet. Människor, företag och idéer ska få utvecklas. 

Vi är ett av de allra första kommunala stadsnäten i Sverige och vi har varit med och drivit fiberutvecklingen framåt i många år. Vårt mål är att tillsammans med våra nätägare fortsätta återinvestera i regionen och säkerställa ett stabilt stadsnät som är långsiktigt och hållbart. Idag finns 65 000 anslutningar till det öppna stadsnätet via Fibra.
Med en anslutning till Fibras nät kan vi också erbjuda produkter som kapacitet, svartfiber, våglängd eller operatörshotell.

Samarbete - vårt fokus

Fibras framgång bygger på att ni som tjänsteleverantör är nöjd och framgångsrik i vårt stadsnät.
Vi är medlemmar i Stadsnätsportalen som du kan läsa mer om här.  Kontakta vår tjänsteleverantörsansvarig
anna-lena.forsgren@fibra.se om ni är intresserade av att erbjuda era tjänster i vårt nät.

Skip to content