Bli tjänsteleverantör
i Fibras nät!

Det är ni tjänsteleverantörer som skapar mångfald av tjänster i nätet och levererar. Det är ni som har direkt relation och gör affärer med slutanvändaren. Därför är det en självklarhet för oss att skapa bästa förutsättningar för alla Fibras tjänsteleverantörer. Vill ni också leverera tjänster i vårt nät?

Vårt stadsnät skapar förutsättningar här

Fibra finns för att vi som bor i Västerås, Hallstahammar och Strängnäs ska ha tillgång till en modern kommunikation och de bästa förutsättningarna i takt med nutiden. Precis här ska drömmar bli verklighet. Människor, företag och idéer ska få utvecklas. 

Vi är ett av de allra första kommunala stadsnäten i Sverige och vi har varit med och drivit fiberutvecklingen framåt i många år. Vårt mål är att tillsammans med våra nätägare fortsätta återinvestera i regionen och säkerställa ett stabilt stadsnät som är långsiktigt och hållbart. Idag finns  70 000 anslutningar till det öppna stadsnätet via Fibra.
Med en anslutning till Fibras nät kan vi också erbjuda produkter som kapacitet, svartfiber, våglängd eller operatörshotell.

Samarbete - vårt fokus

Fibras framgång bygger på att ni som Tjänsteleverantör är nöjd och framgångsrik i vårt stadsnät.
För att främja samarbetet och underlätta för våra Tjänsteleverantörer gör vi på Fibra bl a en NKI-undersökning på årlig basis.
Utifrån resultatet jobbar vi sedan aktivt med en handlingsplan som hjälper oss att utvecklas och bli bättre. Vårt index har gått stadigt uppåt sedan vi började dessa mätningar. Vid vår senaste mätning (2019) fick vi ett jättefint resultat (82,3) vilket vi är väldigt glada för.
Vi är medlemmar i Stadsnätsportalen som du kan läsa mer om på deras webbplats. Tveka inte att kontakta oss om ni är intresserade av att erbjuda era tjänster i vårt nät.
För mer information, kontakta Åsa Källberg, tjänsteleverantörsansvarig.
Tel 021-39 52 17 eller mejl asa.kallberg@fibra.se

Vi använder cookies för att göra ditt besök hos oss bättre. Acceptera vår cookie policy så får du den bästa upplevelsen av fibra.se