Nyheter

Vi fixade det! – nu skänker Fibra 50 000 kr till barncancerforskningen!
Fibras interna stegutmaning är nu klar och tillsammans har vi rört på oss nästan 11 miljoner steg...
Fibra stöttar flyktingsluss med stabil internetuppkoppling
I samarbete med Västerås stad stöttar Fibra en flyktingsluss för Ukrainska flyktingar med internetuppkoppling. Detta för att trygga kommunikationen till nära och kära i Ukraina, för att möjliggöra fortsatt digital skolgång och kunna se nyheter från hemlandet.
Vi välkomnar Inleed – ny tjänsteleverantör i Fibras öppna nät
Vi är glada att välkomna Inleed som ny tjänsteleverantör i Fibras stadsnät! 😃 Inleed kommer att leverera internet till kunder som är anslutna till Fibras stadsnät. Inleed är en oberoende internetleverantör med säte i Tällberg, Dalarna och lokala kontor även i Hallstahammar och Strängnäs. Alla internettjänster levereras alltid utan bindningstid eller uppsägningstid. Support alla dagar...
Fibra stödjer Barncancerfonden via #imoveforcancer
I samarbete med #imoveforcancer stöttar Fibra Barncancerfonden. Rörelsens mål är att samla in 1 MSEK till Barncancerfonden innan året är slut. Varför stöttar vi? Självfallet vill vi stötta Barncancerfonden i deras arbete att förebygga och bekämpa cancer hos barn.
Anmäl dig till golftävlingen Fibra Trophy!🏌️‍♂️
Vi ser fram emot att ses på greenen den 20 augusti..
Fridolf – din digitala hjälpreda på fibra.se
Fridolf hittar du här på fibra.se nere i högra hörnet. Där finns han för att guida dig till att själv hitta information och svar på frågor.

Vi använder cookies för att göra ditt besök hos oss bättre. Acceptera vår cookie policy så får du den bästa upplevelsen av fibra.se