Anslut en villa till Fibras fibernät

Fiber till villa

Oavsett hur dina framtida kommunikationsbehov ser ut som villaägare så har Fibra kapacitet att klara dessa. Fibra innebär valfrihet med bästa tänkbara förutsättningar för dagens och framtidens kommunikation. Med en fiberanslutning är fastigheten förberedd för den digitala utvecklingen. Investera i framtidens teknik och gör din bostad mer attraktiv.

Anslutning

Det finns många skäl att välja fiber: det är t.ex framtidssäkert, pålitligt och en solid investering. Men dessutom finns det en mängd skäl att välja Fibra.
Frihet är ett av dem.
En av huvudpoängerna med Fibra-nätet är nämligen att det ska vara fritt för tjänsteleverantörerna att konkurrera på, så att tjänsteutvecklingen går framåt, och bindningstider och priser pressas nedåt.
Fibra byggs med fokus på kvalitet och långsiktighet. Vi håller en tillgänglighet på över 99,9% och vår driftavdelning bevakar nätet dygnet runt, årets alla dagar. Framtiden stavas fiber!

Rustar din bostad för den digitala utvecklingen

Ger dig möjlighet till en mängd tjänster i ett öppet nät

Internet med ljusets hastighet

Bygga nytt​

Bygger ni boenden för framtiden? Då vet ni redan att framtiden stavas fiber! Väljer ni dessutom en fiberanslutning via Fibra så skapar ni ett attraktivt boende med ett öppet, robust och driftsäkert nät.  Vårt breda tjänsteutbud med låga priser på bredbandstjänster ökar attraktionskraften på era bostäder ytterligare.

Höjer värdet på din bostad ytterligare

Möjliggör många smarta lösningar i din bostad

Stort tjänsteutbud i ett öppet nät

Har du redan fiber i huset?

Välkommen till en flexibel värld! För dig som redan har fiber från Fibra i din fastighet och undrar hur du aktiverar internet. Så här enkelt är det!

Har du frågor om anslutning?

På vår sida med vanligt förekommande frågor hittar du allt du behöver veta om fiberanslutning, abonnemang, fakturor, utrustning mm. 

Med WiFi

Aktivera direkt med WiFi. Kräver att du har en WiFi-router. Ditt surf kommer igång så fort du genomfört val av internetleverantör.

Med kabel

Aktivera direkt med kabel. Kräver att du har dator med ingång för internetkabel. 
Ditt surf kommer igång så fort du genomfört val av internetleverantör.

4G eller annan plats

Aktivera med 4G eller från annan plats. Kräver att du kan surfa via 4G, eller att du har tillgång till internet. Ditt surf kommer igång när din valda internetleverantör bekräftat köpet, vilket kan ta upp till 5 dagar.

Vad är Fibra?

Fibra driver och utvecklar stadsnätet i Västerås, Hallstahammar och Strängnäs. Vårt mål är att säkerställa ett stabilt stadsnät som är långsiktigt och hållbart. Här ska människor, företag och idéer få utvecklas och precis här ska drömmar bli verklighet. 

Hur går det till?

Hur går det till när min fastighet ansluts till Fibra? Se vår korta informationsfilm som berättar om tidsplan, placering av nod, ingrävningspunkt för fiber mm.

Skip to content