Fiber till företag

Optimera företagets kommunikation

Fibra bygger ett öppet stadsnät där företag kan växa och utvecklas. Förutom ett stort utbud av internet, TV och telefonitjänster från flera olika leverantörer så erbjuder Fibra även fibertjänster som kapacitet, svartfiber och våglängd. Vill du få kontakt med oss som kan fiber för företag? Du når oss via vårt kontaktformulär.

Tjänster

Fibra erbjuder svartfiber, kapacitet och våglängd till företag och operatörer. Med en öppen plattform väljer du som företagare mellan ett stort antal leverantörer och tjänster. Läs mer HÄR!

Robust & framtidssäkert

Vi bygger ett nät i världsklass som har en hög  kapacitet och få driftavbrott eller störningar. Vi håller en tillgänglighet på över 99,9% och vår driftavdelningen bevakar nätet dygnet runt.

Lokal förankring

Vår personal har en stor kännedom om ditt områdes lokala förutsättningar. Som kund hos oss får du en personlig kontakt som hjälper er att hitta den bästa lösningen för just er verksamhet.

Fibertjänster från Fibra

Med en företagsanslutning till Fibra kan du beställa tjänster som internet med superkvalitet, företags-TV, telefoni mm. Du beställer dessa via vår webb eller direkt via en tjänsteleverantör. 

Tillsammans skapar vi kostnadseffektiva och säkra lösningar anpassat efter varje individuellt affärscase. För mer information, kontakta oss idag på tel 0771-400 415 eller via mejl foretag@fibra.se

Vårt internet har slutat funka!

Har ditt företags nätverk slutat fungera? Felsök i denna ordning!

1
2
3
Kolla driftstörning
Kolla om det finns någon rapporterad driftstörning som berör din fastighet
Kontakta din internetleverantör
Prata med din internetleverantör för att ta reda på om de har något avbrott. Kontaktuppgifter till leverantörer.
Felanmälan
Felanmälan ska också göras direkt till din internetleverantör. De gör en felanmälan till Fibra om det behövs.

Vårt internet känns segt!

Med bredbandskollen kan du se hur snabbt ditt internet är. Om du inte får ditt förväntade resultat så kontakta din internetleverantör

Skip to content