Ditt Nät. Din Stad. Din Framtid.

Välkommen till Fibra

På Fibra tror vi på att gestalta morgondagen genom att skapa de förutsättningar som behövs för en framtid fylld av möjligheter och innovationer. Vårt manifest, “Ditt nät. Din stad. Din framtid.”, speglar vår övertygelse om att vår roll sträcker sig bortom enbart att vara en leverantör av anslutning – vi är arkitekterna bakom framtidens samhällen. 

Vi skapar framtidens smarta samhällen, för alla som lever där vi verkar. Det gör vi genom att leverera ett stabilt och livskraftigt nät för alla människor i Västerås, Strängnäs och Hallstahammar. Vi rustar också våra samhällen för framtidens hållbara teknik.

Hitta till oss

Adress

Besöksadress
Gasverksgatan 7
721 30 Västerås

Postadress
Fibra AB 
Box 1019
721  26 Västerås

Fakturadress
Fibra AB (org nr 556907-6200)
Box PG1024
737 84 Fagersta
(mejl/pdf-faktura skickas till invoice.pg1024@kollektor.no )

Tel Kundsupport 0771-375 375 (vardagar 08-16)
Kontaktformulär
Tel Företagsförsäljning 0771-400 415 (vardagar 08-16) mejl foretag@fibra.se

Vår dröm om framtiden

Vi må vara ovetande om hur framtiden kommer se ut, men vi låter inte det hindra oss från att drömma stort. Vi drömmer om självkörande bilar som smidigt navigerar genom stadens gator, smarta fastigheter som anpassar sig efter våra behov, och grönskande tak som ger oss en smak av naturen mitt i staden. Vi tänker oss en sammanhängande och klimatsmart stad, som inte bara kommunicerar och reflekterar, utan också självförbättrar sig för att göra vardagen bättre för alla som kallar den sin hemvist.

 

Vår roll som framtidens katalysator

Med stolthet omfamnar vi vår roll som katalysator för framtidens innovationer. Vi tror på att möjliggöra, att skapa vägar för de idéer och teknologiska framsteg som kommer forma vår framtid. Genom att tillhandahålla den digitala infrastruktur som dessa innovationer behöver, banar vi väg för en värld av möjligheter.
Vår vision är tydlig och stark: vi skapar framtidens smarta samhällen, för alla som lever där vi verkar. Vi strävar efter att förena teknologi och hållbarhet för att skapa platser där invånare och miljö samexisterar i harmoni. Genom att bygga starka nätverk och infrastrukturer, möjliggör vi för våra samhällen att bli mer uppkopplade, mer intelligenta och mer hållbara.

 

Tillsammans skapar vi framtiden

Vi tror på samarbete och samhörighet. Tillsammans med våra användare, partners och gemenskaper formar vi en framtid som bygger på vår gemensamma vision. Med ständigt föränderliga teknologier som vår motor och en stark strävan efter hållbarhet som vår ledstjärna, går vi tillsammans mot en bättre och mer framstegsvänlig framtid.

Välkommen till Fibra
– där vi tillsammans skapar Ditt Nät. Din Stad. Din Framtid.
Skip to content