Anslut en BRF-SMF till Fibras fibernät

Fiber till BRF-SMF

Är ni en förening som vill ligga i framkant? Med en fiberanslutning till Fibra får ni tillgång till en driftsäker och digital infrastruktur med hög kapacitet, redo för framtidens krav på kommunikation.
Varje hushåll väljer fritt bland alla tjänster och leverantörer.

Fiber med flow

Att ha fiber i sin bostadsrättsförening/samfällighetsförening blir mer och mer självklart. Fibern har en kapacitet som säkrar kvaliteten på dina tjänster via internet, på ett sätt som mobilt bredband och ADSL inte klarar av. Förutom fiberns kapacitet är det också ett mer driftsäkert alternativ. Med en fiberanslutning kan alla i familjen använda datorer, surfplattor, telefoner och tv-apparater samtidigt utan att hastigheten sänks eller att bilden hackar. 
Läs gärna mer i våra broschyrer, se länk nedan.

 

Möjliggör smarta hem

Skapar attraktiva bostäder

En framtidsinvestering

Stort tjänsteutbud med låga priser

Fibra tillhandahåller en öppen digital infrastruktur och har ett av Sveriges största tjänsteutbud. Flera leverantörer erbjuder sina tjänster till era medlemmar. Det leder till att priserna på tjänsterna pressas ner och bindningstiderna blir korta eller obefintliga. Varje medlem väljer så klart fritt  bland alla tjänster och leverantörer.

Internet, TV och telefoni

Allt-i-ett med gruppavtal

Tillsammans med våra tjänsteleverantörer kan vi också erbjuda en rad olika möjligheter att gruppanslutna din fastighet, utifrån önskemål och behov. Detta innebär att alla hushåll i fastigheten har möjligheten att gå under ett och samma avtal.

Internet

TV

Telefoni

Teckna serviceavtal

Med ett serviceavtal från Fibra tar vi hand om driften av hela ert nät, från överlämningspunkt ut till varje enskild användarnod hos slutanvändaren. Vår personal bevakar era anslutningar och ser till att det fungerar.

Unik serviceingång och felavhjälpning

Via en unik serviceingång får ni tillgång till teknisk support och vid driftproblem påbörjas felsökning av ert fastighetsnät inom 8 timmar, vardag som helg. Vi på Fibra ansvarar också för felavhjälpning på såväl vår utrustning som ert fastighetsnät som användarnoder.

Utbyte och uppgradering av användarnoder

Användarnoden utgör en central del av varje enskild anslutning. Med ett serviceavtal byts trasiga användarnoder ut kostnadsfritt och ni kan enkelt uppgradera er utrustning till självkostnadspris. Detta gör att ni på ett bekvämt och kostnadseffektivt sätt håller er utrustning uppgraderad och funktionell.

Egen drift- och serviceavdelning

På vår drift- och serviceavdelning arbetar certifierad och utbildad personal. Vår driftcentral bevakar nätet dygnet runt, årets alla dagar, vilket gör att du som kund hos oss kan känna dig trygg med oss som leverantör.

Kom igång och surfa!

Det finns flera enkla sätt att komma igång och surfa om du har fiber anslutet via Fibra till din bostad. Se vår korta och enkla guide här för mer information, eller kontakta vårt Kundcenter på 0771-375 375.

Vad är Fibra?

Fibra driver och utvecklar stadsnätet i Västerås, Hallstahammar och Strängnäs. Vårt mål är att säkerställa ett stabilt stadsnät som är långsiktigt och hållbart. Här ska människor, företag och idéer få utvecklas och precis här ska drömmar bli verklighet. 

Hur går det till?

Hur går det till när min fastighet ansluts till Fibra? Se vår korta informationsfilm som berättar om tidsplan, placering av nod, ingrävningspunkt för fiber mm.

Skip to content