Aktivera din fiberanslutning och surfa sömlöst på internet!

Internet ska helt enkelt bara fungera, utan krångel. Fibra är stolta över det lokala, robusta, öppna stadsnätet som ger dig friheten att kunna välja den bästa internetuppkopplingen som passar just dig. Tänk dig att aldrig behöva irriteras över sega eller hackande uppkopplingar när du spelar spel, jobbar hemifrån eller streamar din favoritfilm. Fibra kallar den internetupplevelsen – flow!

 

Välj och vraka – byt om du vill!

Det öppna stadsnätet via Fibra är som ett stort köpcentrum med ett superbrett utbud där du själv bestämmer! Du får tillgång till en mängd leverantörer av tv- och internetabonnemang, så att du kan välja det som passar din plånbok och dina behov bäst. Ja, du kan även byta leverantör och abonnemang i det öppna stadsnätet till skillnad från om du är fast i ett leverantörsbundet fibernät. Med en internetanslutning via det öppna stadsnätet har du friheten att forma ditt internetliv precis som du vill ha det.


”Med ett abonnemang i det öppna stadsnätet blir ditt internetliv enkelt, flexibelt och anpassat efter dig.”


Eftersom flera bredbandsleverantörer kan erbjuda dig sina tjänster i det öppna stadsnätet via Fibra skapas konkurrens, vilket leder till fördelaktiga priser och fantastiska erbjudanden för dig som kund. I ett leverantörsbundet nät är du däremot begränsad till en enda leverantör, vilket minskar konkurrensen och valmöjligheterna både när det gäller pris och abonnemangsutbud. Med det öppna stadsnätet via Fibra får du alltså större valmöjligheter och flexibilitet.

 

Robust fiber med flow

Med fiber får du internet via fiberoptiska kablar som överför data med ljusets hastighet. Kablarna ligger nergrävda i marken vilket betyder att du får en stabil och supersnabb uppkoppling som alltid levererar – oavsett yttre påverkan såsom väder eller elektromagnetiska störningar – vilket däremot kan störa det mobila nätet. Stadsnätet via Fibra har ett system som säkerställer att det finns flera vägar för data att färdas. Om en väg skulle bli bruten omdirigeras trafiken automatiskt till en annan väg, vilket oftast förhindrar avbrott. Internet via fiber är därför det långsiktiga förstahandsvalet för både privatpersoner och företag som vill ha den bästa tänkbara digitala upplevelsen.

 

”Ta kontroll över din digitala vardag och njut av en uppkoppling som verkligen levererar!”

 

Hur skaffar jag bredband via min fiber?

1. Kolla om det finns fiber i fastigheten

Börja med att kolla om fiber finns i fastigheten där du bor genom att gå in på vår webbplats och skriv in din adress i adressfältet. Följ instruktionerna på webbsidan.
Du kan även kontakta Fibras kundcenter så hjälper vi dig kolla om det finns fiber i fastigheten.

2. Välj rätt internetabonnemang för dina behov

När du väljer abonnemang ska du ta hänsyn till både ekonomiska förutsättningar och hur stor din eller din familjs internetanvändning är. På vår webbplats finns en lista över alla abonnemang som du enkelt kan filtrera efter de behov du/ni har.

3. Nu kan du surfa via din fiber

När du har valt abonnemang kommer internetoperatören hjälpa dig att komma igång. Under hela processen ger leverantören support och guidning. Kontakta alltid internetoperatören om du har några frågor om abonnemanget. Här kan du läsa hur du kommer igång med ditt stadsnät.

Välj och vraka - byt om du vill!

Dela artikeln:
Skip to content