Fri fart

Överlägsen kapacitet till bäst pris

Att välja internetabonnemang

Med en bra internetuppkoppling är möjligheterna oändliga. Nu kan du installera smarta tjänster, kolla på massor med film och mycket mer!

Välkommen till en flexibel värld

Med en bra internetuppkoppling är möjligheterna oändliga. Nu kan du installera smart belysning, kolla på massor med film och så mycket mer!

Ett nät för frihetsälskare

Internet är grunden för tjänsterna i nätet och du väljer själv mellan en mängd leverantörer och hastigheter. Valet är ditt, välkommen till ett öppet nät!

Vilken hastighet ska man välja?

Vilken hastighet du behöver beror på flera faktorer. Du bör bland annat ta hänsyn till hur många ni är i hushållet och vad ni använder internet till, om ni spelar spel online, ser mycket på film mm. Se vår guide här nedan, och behöver du ytterligare hjälp så kontakta vår Kundsupport för råd. Du når dem på tel 0771-375 375 eller mejl info@fibra.se

Antal personer i hushållet

Räkna med att varje person som är aktiv på internet behöver i genomsnitt 25mb/s i både upp och nedladdningshastighet.

TV

Om ni tänker använda fiber för att titta på TV så rekommenderas minst 100mb/s nedladdningshastighet.

Spel

Om ni spelar grafiktunga spel online så räkna med minst 100 mb/s i uppladdningshastighet.

Foto

Räkna med att varje person som är aktiv på internet behöver i genomsnitt 25mb/s i både upp och nedladdningshastighet.

Streama

Om ni tänker använda fiber för att streama film så rekommenderar vi minst 100Mbit/s. Är ni flera i hushållet som vill streama eller spela samtidigt så behövs 250 Mbit/s.

Surf

Vanligt surfande kräver väldigt lite bandbredd. Ska du bara surfa kan du ha en riktigt låg hastighet! Vill du däremot ha marknadens snabbaste bredband så finns det hastigheter ända upp till 1000 Mbit/s.

Våra internetleverantörer

I ett öppet nät kan du välja fritt bland väldigt många internetleverantörer!

Vi använder cookies för att göra ditt besök hos oss bättre. Acceptera vår cookie policy så får du den bästa upplevelsen av fibra.se

Skip to content