Alla förtjänar fiber med flow

Har du fiber men inte aktiverat ditt abonnemang?

Ett hem med flow

Vi skapar ett uppkopplat hem hos familjen Sikström - Jerneheds

Så här skapade vi ett smart hem!

Hur får man bra wifi i hela huset? Det laggar i barnens rum!

Du kan kolla på TV enkelt via ditt fiberuttag!

Vilken hastighet ska jag välja?

Vilken hastighet du behöver beror på flera faktorer. Du bör bland annat ta hänsyn till hur många ni är i hushållet och vad ni använder internet till, om ni spelar spel online, ser mycket på film mm.

Personer i hushållet

Räkna med att varje person som är aktiv på internet behöver i genomsnitt 25 Mbit/s i både upp och nedladdningshastighet.

TV

Om ni tänker använda fiber för att titta på TV så rekommenderas minst 100 Mbit/s nedladdningshastighet.

Spel

Om ni spelar grafiktunga spel online så räkna med minst 250 Mbit/s i uppladdningshastighet.

Foto

Räkna med att varje person som är aktiv på internet behöver i genomsnitt 25 Mbit/s i både upp och nedladdningshastighet.

Streama

Om ni tänker använda internet för att streama film så rekommenderar vi minst 100 Mbit/s. Är ni flera i hushållet som vill streama eller spela samtidigt så behövs 250 Mbit/s.

Surf

Vanligt surfande kräver lite bandbredd. Ska du bara surfa kan du ha en låg hastighet. Vill du däremot ha marknadens snabbaste bredband så finns det hastigheter ända upp till 1000 Mbit/s.

Hitta ditt flow!

Vilken hastighet passar dig bäst? Alla förtjänar fiber med flow.

Vilken hastighet du behöver beror på flera faktorer. Oavsett vad du använder internet till tycker vi att du förtjänar fiber med flow – en sömlös upplevelse.

Flow 100 Mbit/s

Ett flow på 100 Mbit/s funkar för färre antal användare i hemmet som önskar vanligt surf, läsa e-post, streaming, enklare arbete hemifrån och kika på sociala medier. Om ni är flera användare eller vill kunna nyttja nätet för mer så kika på ett snabbare flow.

Flow 250 Mbit/s

Ett flow på 250 Mbit/s ger en snabb internetupplevelse. Funkar till exempel bra till att jobba hemifrån, spela och streama video. Toppen för hem med flera personer som använder internet på många olika enheter samtidigt.

Flow 500 Mbit/s

Ett flow på 500 Mbit/s levererar mycket snabbt internet till många användare på olika enheter samtidigt. Ni kan vara upp till 7 personer eller enheter som surfar på internet på samma gång. Med det här flowet kan till exempel flera spela eller jobba hemifrån samtidigt.

Flow 1000 Mbit/s

Ett flow på 1000 Mbit/s innebär ingen begränsning! Perfekt för allt från streaming med väldigt hög kvalité (4K), spel, hemmakontor, IoT (uppkopplade smarta hem-prylar) till större filöverföringar. Toppen för hem med många användare och med höga krav på internetupplevelsen – som sagt, ingen begränsning!

Vårt internet känns segt!

Med bredbandskollen kan du se hur snabbt ditt internet är. Om du inte får ditt förväntade resultat så kontakta din internetleverantör

Broschyrer

Vill du veta mer om hur du ansluter din bostad, vilka tjänster som finns i nätet eller kanske hur vi kan hjälpa dig som är företagare? Klicka på valfri broschyr och läs mer (öppnas i pdf). Du kan också kontakta Fibras kundcenter på tel 0771-375 375.

Ansluta Villa
Ansluta nyproduktion av villa
Fibertjänster för företag
Serviceavtal
Ansluta BRF
Ansluta nyproduktion av flerfamiljsbostad
Ansluta Företag
Bredbandstjänster Företag
Fibra-TV
Bredbandstjänster Företag
Ansluta Flerfamiljsbostäder
Ansluta samfällighet
Bredbandstjänster privat
Skip to content