Det bästa med Fibra är att de inte märks!

Västeråshus 8 Västeråshus 8

“Tidigare hade alla lägenheter separata avtal och det fungerade såklart bra, men när vi gick igenom kostnaderna insåg vi att det fanns ett enkelt sätt att sänka dem rejält och samtidigt göra
det enklare för våra hyresgäster”

Intervju med Börje, ordförande bostadsrättsföreningen Västeråshus 8.

Västeråshus 8 är en relativt liten bostadsrättsförening med sina 24 lägenheter. Och så länge
ordföranden Börje kan minnas har de varit uppkopplade mot Fibras stadsnät.

Processen var otroligt effektiv och smidig. Vi behövde i princip bara signera. Jag blev förvånad över att det kunde gå så lätt!

Fibras gruppavtal blev den givna lösningen. Börje tog kontakt via webben och svårare än så var det inte – bollen var i rullning. Därefter handlade det bara om att hitta ett datum för inkoppling och att bestämma leverantör. I BRF Västeråshus 8 fall föll valet på Bahnhof och på deras bredbandspaket. För hyresgästerna innebär det att de alla har samma upplägg, men att de även kan välja fritt bland alla tjänsteleverantörer och lägga till högre hastighet.

Aldrig behövt använda serviceavtalet

“Processen var otroligt effektiv och smidig. Vi behövde i princip bara signera. Jag blev förvånad över att det kunde gå så lätt!”

De valde även Fibra för sitt serviceavtal, men Börje förklarar att de aldrig behövt nyttja det.

“Vi har en kontaktperson som var den som hjälpte oss vid själva installationen, och hon var väldigt snabb och påläst. Men sedan dess har vi inte haft någon kontakt, eftersom allt har flutit på så bra. Vilket är precis vad man vill ha – bredband är som allra bäst när det inte märks!”

Här hittar du det du behöver veta!

Service- och gruppavtal

Ansluta BRF SMF

Ditt nät. Din stad. Din framtid.

Hur framtiden ser ut är det ingen som vet. Vi kan spekulera, önska och drömma. Om självkörande bilar, smarta fastigheter, tak med lummiga trädgårdar och ren luft. Om en sammankopplad och klimatsmart stad som kommunicerar, reflekterar och självförbättrar. Som gör livet bättre för alla som bor där vi verkar.

Tills vi vet hur framtiden ser ut, skapar vi förutsättningar för den. Därför finns Fibra. Som katalysator gör vi framtidens lösningar möjliga. För vi erbjuder framtiden den digitala infrastrukturen som morgondagens innovationer behöver.

Dela artikeln:
Skip to content