Viktigt meddelande till dig som boende i Mimer

Viktigt meddelande till dig som boende i Mimer: Förändringar i vårt samarbete med Mimer

Vi måste meddela att Mimer nyligen genomförde en upphandling för att välja en ny kommunikationsoperatör för sitt fastighetsbestånd. Vi har fått besked att Zitius/Telia har vunnit upphandlingen. Detta innebär att Fibra kommer att påbörja avvecklingen av tjänster såsom TV och internet till Mimers boende under oktober 2023. Fibras tjänster tas samtidigt över av Zitius/Telia.

Zitius/Telia planerar att påbörja denna process i oktober 2023 och beräknar ha avslutat överföringen av de boende under mars/april 2024.

Det är Mimers ansvar att hantera all kommunikation och frågor i samband med detta samarbetsavtal. Fibra kommer samarbeta med Mimer för att säkerställa att överföringen blir så smidig som möjligt för er som boende.

Vi vill tydligt informera er om du som hyresgäst hos Mimer har frågor om dina tjänster eller eventuella prisjusteringar kontaktar du din tjänsteleverantör. Har du frågor om övergången till Zitius/Telia tar du kontakt med Mimers kundcenter på telefonnummer 021- 39 70 00.

Vi tackar alla er boende för ert förtroende och stöd genom åren. Vi hoppas på fortsatt framgång i framtiden och tackar er för att ni varit en del av Fibra!💙

Dela artikeln:
Skip to content