Vad kul att du vill skaffa fiber!

Klicka på knappen för att på nästa sida fylla i din adress. Därefter kommer du till avtalssidan där du signerar ditt avtal digitalt med hjälp av ditt BankID. Lätt som en plätt!

Anslutningspris:

19 900 kr inkl. moms.

Ordinarie pris 24 900 kr inkl. moms. Erbjudandet gäller till och med 31 oktober -22.

En nätavgift om 40 kr/månad tillkommer. Leverantiden är ca 16 veckor*.

Praktisk information – bra att veta

*Med reservation för tjäle och semestertider.

Fibra AB tillhandahåller skyddsrör och ansvarar för grävning på beställarens fastighet, i enighet med Fibras praxis för fiberanslutning, och grov återställning på beställarens tomt. Vid eventuella svåra vinterförhållanden som medför merkostnader för markarbetena har Fibra rätt att anpassa tidplan för grävning. Fibra förbehåller sig rätten att anpassa grävning utifrån rådande markförhållande för att undvika berg och sten. Om grävning i berg och sten inte kan undvikas bekostas det av Beställaren.
– Fibra AB ansvarar för håltagning, blåsning av fiberkabel, kabelskydd samt genomföring och tätning av fiberkabel i yttervägg max 2 m ovan mark.
– Fibra AB tillhandahåller och monterar aktiv utrustning (användarnod) i direkt anslutning till håltagningen.

Fullständiga villkor hittar du här.

Fiber till villa

Oavsett hur dina framtida kommunikationsbehov ser ut som villaägare så har Fibra kapacitet att klara dessa. Fibra innebär valfrihet med bästa tänkbara förutsättningar för dagens och framtidens kommunikation. Med en fiberanslutning är fastigheten förberedd för den digitala utvecklingen. Investera i framtidens teknik och gör din bostad mer attraktiv.

Anslutning

Det finns många skäl att välja fiber: det är t.ex framtidssäkert, pålitligt och en solid investering. Men dessutom finns det en mängd skäl att välja Fibra.
Frihet är ett av dem.
En av huvudpoängerna med Fibra-nätet är nämligen att det ska vara fritt för tjänsteleverantörerna att konkurrera på, så att tjänsteutvecklingen går framåt, och bindningstider och priser pressas nedåt.
Fibra byggs med fokus på kvalitet och långsiktighet. Vi håller en tillgänglighet på över 99,9% och vår driftavdelning bevakar nätet dygnet runt, årets alla dagar. Framtiden stavas fiber!

Rustar din bostad för den digitala utvecklingen

Ger dig möjlighet till en mängd tjänster i ett öppet nät

Internet med ljusets hastighet

Vad är Fibra?

Fibra driver och utvecklar stadsnätet i Västerås, Hallstahammar och Strängnäs. Vårt mål är att säkerställa ett stabilt stadsnät som är långsiktigt och hållbart. Här ska människor, företag och idéer få utvecklas och precis här ska drömmar bli verklighet. 

Hur går det till?

Hur går det till när min fastighet ansluts till Fibra? Se vår korta informationsfilm som berättar om tidsplan, placering av nod, ingrävningspunkt för fiber mm.

Vi använder cookies för att göra ditt besök hos oss bättre. Acceptera vår cookie policy så får du den bästa upplevelsen av fibra.se