Skaffa fiber med flow!

Fiberanslut din villa

Välj en framtid med flow

Oavsett hur dina framtida kommunikationsbehov ser ut som villaägare så har Fibra kapacitet att klara dessa. Fibra innebär valfrihet med bästa tänkbara förutsättningar för dagens och framtidens kommunikation. Med en fiberanslutning är fastigheten förberedd för den digitala utvecklingen. Investera i framtidens teknik och gör din bostad mer attraktiv.

Anslutning

Det finns många skäl att välja fiber: det är t.ex framtidssäkert, pålitligt och en solid investering. Men dessutom finns det en mängd skäl att välja Fibra. Frihet är ett av dem.
En av huvudpoängerna med Fibra-nätet är nämligen att det ska vara fritt för tjänsteleverantörerna att konkurrera på, så att tjänsteutvecklingen går framåt, och bindningstider och priser pressas nedåt.
Fibra byggs med fokus på kvalitet och långsiktighet. Vi håller en tillgänglighet på över 99,9% och vår driftavdelning bevakar nätet dygnet runt, årets alla dagar. Framtiden stavas fiber!

Rustar din bostad för den digitala utvecklingen

Möjliggör smarta lösningar i din bostad, koppla upp dina prylar

Stort tjänsteutbud i ett öppet nät. Välj och vraka – byt om du vill!

Höjer värdet på din bostad, en framtidsinvestering

Internet med ljusets hastighet

Delbetala din anslutning

Du betalar din anslutning när fibern är driftsatt och klar. Vill du inte betala hela anslutningsavgiften på en gång kan du enkelt och förmånligt delbetala din anslutning med en kredit från Svea Ekonomi AB.

Välj och vraka. Byt om du vill.

I ett öppet nät kan du välja fritt bland väldigt många leverantörer!

Vad är Fibra?

Fibra driver och utvecklar stadsnätet i Västerås, Hallstahammar och Strängnäs. Vårt mål är att säkerställa ett stabilt stadsnät som är långsiktigt och hållbart. Här ska människor, företag och idéer få utvecklas och precis här ska drömmar bli verklighet. 

Hur går det till?

Hur går det till när min fastighet ansluts till Fibra? Se vår korta informationsfilm som berättar om tidsplan, placering av nod, ingrävningspunkt för fiber mm.

Hitta ditt flow!

Oavsett om du är en inbiten filmfantast som streamer mycket eller om familjen är entusiastiska gamers eller arbetar hemifrån, har vi en internethastighet som matchar era behov. Utforska våra hastighetsalternativ för en sömlös och snabb internetupplevelse!

Flow 100 100/100 från 265kr/mån
Flow 250 250/250 från 319kr/mån
Flow 500 500/500 från 435kr/mån

Skip to content