Tävlingsregler

#tavlamedfibra

Vill du vara med och delta i någon av våra tävlingar? Läs då våra villkor!

För att delta behöver du ha fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige.

Bilder och videos

Du som deltar i någon av våra tävlingar ansvarar själv för att person/målsman i bidraget har godkänt att figurera på bild/i video.

Vinnaren samtycker

Vinnare samtycker att dess namn och tävlingsbidrag kan komma att publiceras på Fibras sociala medier till exempel; Instagram, Facebook, samt på vår webbplats fibra.se. Vinnaren lämnar även sitt samtycke enligt lag om namn och bild i reklam till att foto och/eller namn på person i tävlingsbidraget används i Fibras marknadsföring.

Samtliga rättigheter, inklusive immateriella rättigheter (t.ex. upphovsrätt) till ditt tävlingsbidrag som du lämnar i tävlingen tillfaller Fibra. Vi får fritt använda detta i valfritt sammanhang och fritt överlåta, upplåta och ändra detsamma.

Sociala medier

För att delta i våra tävlingar på sociala medier behöver du ha en befintlig profil på aktuell social plattform.

För att delta i Instagramtävlingar med  hashtags behöver du ha öppen Instagramprofil, annars kan vi inte se ditt/dina bidrag.

För att tävla ska du vara minst 18 år och ha en fullständig version av Instagram/Facebook samt vara bosatt i Sverige. 

Tävlingarna vi gör inlägg om är inte på något sätt sponsrade, organiserade, stöttade eller administrerade av Instagram eller Facebook. 

Personuppgifter

Vi behandlar dina personuppgifter för att kunna genomföra tävlingen och kunna kommunicera med dig under tävlingen. I vår Integritetspolicy kan du läsa mer om hur, varför och hur länge vi behandlar dina personuppgifter. Du kan också läsa om vilka rättigheter du har när vi behandlar dina personuppgifter. Exempelvis din rätt till tillgång och din rätt till rättelse. Här hittar du information om hur vi behandlar dina personuppgifter.

Utse vinnare

Vinnare utses av en opartisk jury från Fibra. Val av vinnare kan inte överklagas. Fibra ansvarar inte för tekniska problem på tävlingskanalens plattform som t.ex. kan resultera i att bidrag inte syns. Specifika villkor för varje tävling kommuniceras vid varje enskilt tillfälle och kan komma att skilja sig åt vad gäller på vilken plattform tävlingen sker, hur länge tävlingen pågår, vad som krävs för att delta, utslagsgivande kriterier för att vinna, vinstens värde, när vinnaren kontaktas och hur resultaten offentliggörs samt juryns sammansättning.

Vinstskatt

Vinnaren står själv för eventuell vinstskatt. 

Övrigt

Att delta i våra tävlingar är kostnadsfritt. Vinsten är inte utbytbar mot pengar och rätten att hämta ut vinsten är personlig och kan inte överlåtas till någon annan.

Håll koll på våra tävlingar! Följ oss på Instagram och Facebook.

Skip to content