Internet

Fri fart! Överlägsen kapacitet till bäst pris.

Att välja internetabonnemang

Med en bra internetuppkoppling är möjligheterna oändliga. Nu kan du installera smarta tjänster, kolla på massor med film och mycket mer!

Välkommen till en flexibel värld

Med en bra internetuppkoppling är möjligheterna oändliga. Nu kan du installera smart belysning, kolla på massor med film och så mycket mer!

Ett nät för frihetsälskare

Internet är grunden för tjänsterna i nätet och du väljer själv mellan en mängd leverantörer och hastigheter. Valet är ditt, välkommen till ett öppet nät!

Vilken hastighet ska jag välja?

Vilken hastighet du behöver beror på flera faktorer. Du bör bland annat ta hänsyn till hur många ni är i hushållet och vad ni använder internet till, om ni spelar spel online, ser mycket på film mm.

Personer i hushållet

Räkna med att varje person som är aktiv på internet behöver i genomsnitt 25 Mbit/s i både upp och nedladdningshastighet.

TV

Om ni tänker använda fiber för att titta på TV så rekommenderas minst 100 Mbit/s nedladdningshastighet.

Spel

Om ni spelar grafiktunga spel online så räkna med minst 250 Mbit/s i uppladdningshastighet.

Foto

Räkna med att varje person som är aktiv på internet behöver i genomsnitt 25 Mbit/s i både upp och nedladdningshastighet.

Streama

Om ni tänker använda internet för att streama film så rekommenderar vi minst 100 Mbit/s. Är ni flera i hushållet som vill streama eller spela samtidigt så behövs 250 Mbit/s.

Surf

Vanligt surfande kräver lite bandbredd. Ska du bara surfa kan du ha en låg hastighet. Vill du däremot ha marknadens snabbaste bredband så finns det hastigheter ända upp till 1000 Mbit/s.

Våra
internetleverantörer

I ett öppet nät kan du välja fritt bland väldigt många internetleverantörer!

Skip to content