Skapa ett smart hem

Framtiden är här, dags för ett riktigt smart hem!

Smarta tjänster - smart hem

Om du trodde att det är krångligt med smarta hem-tjänster så vill vi gärna få dig att tänka om. Smarta hem är nämligen här för att göra ditt liv lite enklare! 

Vad är ett smart hem?

Med en internetuppkoppling via Fibra så är du redo för att skapa ett smart hem. Du kan börja enkelt med att styra belysningen, spela musik i alla rum eller reglera värmen – allt från din smartphone. Du kan också koppla olika larm i fastigheten till din mobil. Låter det smart? Vad sägs om att få ett automatiskt sms när barnen kommer hem från skolan, att lamporna tänds svagt när någon behöver gå upp på natten eller få en varning om elförbrukningen verkar skena? När du väl börjat upptäcka det smarta hemmet så är möjligheterna oändliga!

Varför ska jag ha ett smart hem?

Fördelarna är många. Vad sägs om till exempel ökad trygghet, bekvämlighet och säkerhet? Dessutom kan du få bättre koll på utgifter kopplad till din bostad och begränsa onödig förbrukning av exempelvis el, vatten och värme. Nu kan du skapa enkla kommandon som hjälper dig i din vardag och som du dessutom kan justera snabbt via din smartphone. Teknik låter ofta krångligt, men med ett smart hem blir det barnsligt enkelt!

Exempel på tjänster

Just nu kan du som har fiber från Fibra i din fastighet ta del av ett mycket förmånligt erbjudande från Omnipoint. 
Du får utrustning till ett värde av 3499 kr om du tecknar tjänsten Omnipoint Larm. För att kunna teckna någon av tjänsterna krävs ett internetabonnemang från valfri leverantör i Fibras nät.

Kontakta gärna vår Kundsupport på tel 0771-375 375 eller via mejl info@fibra.se

Skip to content