Anslut er till Fibras nät ni också

Fiber till BRF, SMF och flerfamiljshus

Vill ni ligga i framkant?

Med en fiberanslutning till Fibra får ni tillgång till en driftsäker och digital infrastruktur med hög kapacitet, redo för framtidens krav på kommunikation. Med en fiberanslutning är fastigheten alltså förberedd för den digitala utvecklingen.

Det bästa av allt! Varje hushåll väljer fritt bland alla tjänster och leverantörer.

Fiber med flow

Att ha fiber i sin bostadsrättsförening, samfällighetsförening eller flerfamiljshus blir mer och mer en självklarhet. Fibern har en kapacitet som säkrar kvaliteten på dina tjänster via internet, på ett sätt som mobilt bredband och ADSL inte klarar av. Förutom fiberns kapacitet är det också ett mer driftsäkert alternativ. Med en fiberanslutning kan alla i familjen använda datorer, surfplattor, telefoner och tv-apparater samtidigt utan att hastigheten sänks eller att bilden hackar. 

Möjliggör smarta hem/fastighetsstyrning.

Skapar attraktiva bostäder

De boende får fritt välja leverantör och abonnemang i vårt öppna nät.

En framtidsinvestering

Det är fritt att byta bland alla leverantörer inom nätet.

Stort utbud av internet & tv med låga priser

Fibra tillhandahåller en öppen digital infrastruktur och har ett av Sveriges största tjänsteutbud. Flera leverantörer erbjuder internet, tv och telefoni till de boende. Det leder till att priserna pressas ner och bindningstiderna blir korta eller obefintliga. Varje boende väljer så klart fritt  bland alla leverantörer. 

Allt-i-ett med gruppavtal

Möjlighet att teckna gruppavtal för billigare abonnemang

Tillsammans med våra leverantörer kan vi också erbjuda en rad olika möjligheter att gruppansluta din fastighet, utifrån önskemål och behov. Detta innebär att alla hushåll i fastigheten har möjligheten att gå under ett och samma avtal.

Ni kan alltså tillsammans enas om EN leverantör som levererar ett grundutbud av bredband, tv och/eller telefoni via stadsnätet och Fibra. Och det bästa
av allt, du har samtidigt kvar det öppna nätet, dvs du har fortfarande möjlighet att nyttja övriga leverantörer i Fibras utbud om du önskar. Hur bra som helst ju!

Vid intresse tar Fibra tar fram ett skräddarsytt erbjudanden.

Internet

TV

Telefoni

Teckna serviceavtal

Med ett serviceavtal från Fibra tar vi hand om driften av hela ert nät, från överlämningspunkt ut till varje enskild användarnod hos slutanvändaren. Vår personal bevakar era anslutningar och ser till att det fungerar.

Unik serviceingång och felavhjälpning

Via en unik serviceingång får ni tillgång till teknisk support och vid driftproblem påbörjas felsökning av ert fastighetsnät inom 8 timmar, vardag som helg. Vi på Fibra ansvarar också för felavhjälpning på såväl vår utrustning som ert fastighetsnät som användarnoder.

Utbyte och uppgradering av användarnoder

Användarnoden utgör en central del av varje enskild anslutning. Med ett serviceavtal byts trasiga användarnoder ut kostnadsfritt och ni kan enkelt uppgradera er utrustning till självkostnadspris. Detta gör att ni på ett bekvämt och kostnadseffektivt sätt håller er utrustning uppgraderad och funktionell.

Egen drift- och serviceavdelning

På vår drift- och serviceavdelning arbetar certifierad och utbildad personal. Vår driftcentral bevakar nätet dygnet runt, årets alla dagar, vilket gör att du som kund hos oss kan känna dig trygg med oss som leverantör.

Vad är Fibra?

Fibra driver och utvecklar stadsnätet i Västerås, Hallstahammar och Strängnäs. Vårt mål är att säkerställa ett stabilt stadsnät som är långsiktigt och hållbart. Här ska människor, företag och idéer få utvecklas och precis här ska drömmar bli verklighet. 

Hur går det till?

Hur går det till när min fastighet ansluts till Fibra? Se vår korta informationsfilm som berättar om tidsplan, placering av nod, ingrävningspunkt för fiber mm.

Skip to content