Framtid med flow Fibra

Vill du vara med och bidra till framtidens smarta stad?
Anslut dig till Fibras nät du också.

Ditt nät. Din stad. Din framtid.

Hur framtiden ser ut är det ingen som vet. Vi kan spekulera, önska och drömma. Om självkörande bilar, smarta fastigheter, tak med lummiga trädgårdar och ren luft. Om en sammankopplad och klimatsmart stad som kommunicerar, reflekterar och självförbättrar. Som gör livet bättre för alla som bor där vi verkar.

Tills vi vet hur framtiden ser ut, skapar vi förutsättningar för den. Därför finns Fibra. Som katalysator gör vi framtidens lösningar möjliga. För vi erbjuder framtiden den digitala infrastrukturen som morgondagens innovationer behöver.

Skaffa fiber med flow!

Vi har fiber för privatpersoner, företag, föreningar och fastighetsägare.

Vi erbjuder dig den digitala infrastrukturen som morgondagens innovationer behöver!

FIBER

Robust digital infrastruktur

Anslutningar via fiberoptiska kablar som överför data med ljusets hastighet kommer fortsatt att vara det långsiktiga förstahandsvalet för hem och företag som vill ha den bästa digitala upplevelsen. Oavbruten tillgänglighet, uppkoppling med hög hastighet på riktigt, bättre säkerhet och mindre känslighet för väderförhållanden går inte att uppnå med andra kommunikationslösningar.

IoT

Fiber och trådlöst – två världar möts i en smartare stad

Nya, digitala möjligheter med IoT, Internet of Things. Robusta, fiberoptiska stadsnät får nu sällskap av trådlösa IoT-nätverk som rymmer allt fler uppkopplade prylar. Två världar som tillsammans kan göra samhället mer sammankopplat och hållbart – en smartare stad!

Har du redan fiber från Fibra?

Skaffa internetabonnemang hos en av alla våra leverantörer. Fri fart! Överlägsen kapacitet till bäst pris.

Nyheter

Skip to content